Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Koreilua


Olen viime viikkoina innostunut kokeilemaan korien virkkausta trikoisista matonkudetähteistäni. Kolmannessa koriversiossa sain mielestäni vasta lisäykset tehtyä oikein; pohja ei mennyt kupille ja seinissä on myös riittävästi silmukoita. Virkkasin seinät myös siten, että tein uuden silmukan pelkästään sisempään silmukkaan, jolloin korin pintaan tuli kaunis kuvio. Lopputuotoksessa voi vaikka säilytellä keskeneräistä neulomusta. Itse neulottu tyynykin sai vihdoin sille sopivan sisustyynyn ja oheinen ihanan pehmyt torkkupeittokin on omaa käsialaa ja tehty Kotivinkin ohjeella ja Novitan langoilla muutama vuosi sitten.

Virkatun korin ohje löytyy esimerkiksi Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta. Tosin omille paksuhkoille kuteilleni tämä ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen ohje, vaan paremman lopputuloksen sain siis tekemällä lisäykset oman pään mukaan (eli tein niitä reilusti enemmän kuin mitä ohjeessa sanottiin).

Samalla kotiin on pikku hiljaa tullut laiteltua pieniä punaisia koristeita vähän joka puolelle eritoten silkkinauhoista, ja neulelankojenkin sävy on siis samalla muuttunut kovin jouluiseksi :). Punaisesta ja valkoisesta langasta on syntymässä jouluinen kaulakoru (tai jollekin nallelle jouluinen kaulaliina, jos korukokeiluni ei onnistu :)).Ei kommentteja :

Lähetä kommentti