Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

perjantai 18. joulukuuta 2009

Pipariaskartelua ja sairastelua :(Siinä oikeastaan tämän viikon teemani. Sairaspäiväpuuhasteluna olen väsännyt oheista piparkakkukirkkoa/-kellotapulia. Sen verran urakkaani helpotin, että tein talon valmistaikinasta. Niissä on myös se hyvä puoli, että ovat yleensä kovempia kuin itse leivottu taikina. Lopputuotos oli tarkoitus esitellä kahvipöydän koristeena pienillä glögikutsuilla, mutta taudin takia piti ne mennä perumaan, joten pistetään tämä nyt kuitenkin sitten tänne esille.

Kovin nättihän tästä kirkostani ei tullut, mutta sen voi varmaan laittaa kuumeilun piikkiin :). Edellisestä piparkakkutalon tekemisestä on myös joitain vuosia, joten taidotkin on varmaan ruosteessa. Välttelen nimittäin mieluusti piparkakkutaloprojektia, kun saan aina sormeni poltettua sulassa sokerissa taloa kootessa. Tänä vuonna selvisin kuitenkin tästä kolmevooninkisen kirkon kokoamisesta ilman rakon rakkoa (jes!).

Sairastaessa on muuten ollut myös aikaa leikkiä tämän blogin ulkoasun kanssa. Googlaamalla löytyi useampia ihania sivustoja, joista voi ladata valmiita taustoja. Vielä en vaan ole ihan täydellistä taustaa omalle blogilleni ja tyylilleni löytänyt, mutta kaunishan se on tämä nykyinenkin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti