Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

lauantai 2. tammikuuta 2010

Glögipullon uusi elämä

Joulun jäljiltä jäi pari Wanhan Porvoon Fabriikin glögipulloa, ja päätinpä sitten tehdä niihin erilaisia koristekokeiluja ja käyttää jatkossa mm. kynttilänjalkoina.

Kuvassa oikealla olevaan pulloon kiinnitin vintage-kuvan liimalakalla. Kuvan käsittelin ensin kokeeksi Sepia-lakalla väriä lisätäkseni. Kuva on tulostettu norjalaisesta Shabby Chic Papirskatter –blogista, samoin kuin kuvassa olevan toisen kuvan. Blogia ei enää ole olemassa, mutta samanlaisia löytyy Graphics Fairy -blogista. Blogissa on paljon erilaisia ihania vintage-kuvia tulostettavaksi ja käytettäväksi mm. kortteihin ja skräppäykseen. Kannattaa käydä katsomassa, josko sieltä löytyisi mieluisia kuvia esim. ystävänpäivän kortteihin, kun ei siihenkään enää niin pitkä aika ole!

Sydänpulloon maalasin puolestaan tekstin "Home is Where the Heart is" askarteluvärillä ja sapluunalla. Maalaus kaartevalle pinnalle ei kyllä minulta oikein onnistunut ja teksti on vähän turhan pitkäkin sommittelun kannalta. Tällä viikolla tosin kaikki muukin on ollut jotenkin nihkeää. Eli taidan kokeilla tämän maalausta vielä uudelleen paremmalla onnella tai sitten liimailen tähänkin pulloon vintage-kuvan.

Onnellista ja puuhakasta uutta vuotta! :)


2 kommenttia :

  1. onkohan tuo blogi vielä olemassa, kun vaikka kuinka etsin niin tulee vain tyhjät sivut?

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti sitä ei näy enää olevan, kiitos huomiosta!

    Vastaavanlaisia kuvia löydät kuitenkin esim. Graphics Fairy -blogista: http://graphicsfairy.blogspot.com.

    VastaaPoista