Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Sydämiä ja pesulahenkarin tuunausta
Olen viime päivät iloinnut uudesta ihanasta ompelukoneestani :). Pari vuotta tästä tulikin puhuttua ja asiaa vatvottua. Aina oli mukamas joku syy, ettei sitä vielä voinut ostaa. Ja sitten piti vielä myös tarkkaan miettiä, että minkähänlaisen koneen sitä oikein hankkii. No, hankin sitten loppujen lopuksi elektronisen koneen, joka työkaverin sanoja lainatakseni ”keittää melkein kahvitkin siinä sivussa”. Eli ompeleita tässä on vaikka minkälaisia ja kaikenmaailman näppäriä toimintoja verrattuna parikymmentä vuotta vanhoihin mekaanisiin koneisiin, joilla olen viimeksi ommellut. Vielä kun vaan oppisi koneen kaikkia toimintoja hyödyntämään…

Koneen muuten hankin netistä tilaamalla Ompelukonenetti.fi:stä eli Kiteellä sijaitsevasta liikkeestä, kun oli sitä kautta selkeästi kaikkein halvin (hintaero näytti olevan vähintään 100 € pääkaupunkiseudun liikkeisiin verrattuna oman selvitykseni perusteella). Mielestäni palvelussa ei myöskään ollut mitään valittamista, kone kun tuli muutamien päivien jälkeen tilauksesta kotiovelle.
Tällaisia muutamia vaatimattomia tuotoksia, eli pari koristesydäntä ja pesulahenkarin (tai miksei tavallisenkin henkarin) päällisen olen koneen (ja käyttöoppaan :)) avulla saanut tähän mennessä väsättyä. Nuo sydänten kaaret voisivat vaan olla hieman pyöreämmät. Vasemmanpuoleinen sydän sentään jo onnistui hieman paremmin verrattuna ensimmäiseen kokeiluuni, eli tuohon oikeanpuoleiseen. Ajattelin lahjoittaa nämä veljentyttärien uuteen huoneeseen isänsä luona, mikäli vaan sinne kelpaavat. Sekä sydämen että pesulahenkarin päällisen ohje löytyy muuten tällaisesta kirjasta kuin Sinivalkoista – Iloisia ideoita kotiin (ja ovat muuten myös kirjan kannen eli kuvassa alla). Kirjassa on muutama muukin kiva idea, jota ajattelin myöhemmin kokeilla.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti