Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

lauantai 20. maaliskuuta 2010

Helmiä ja helmililjoja


Kehittelin männä viikolla hieman eteenpäin virkattujen kukkien yhdistämistä koruihin ja tässäpä kokeiluversio kaulakorusta keväisten helmililjojen kera. Kukat on tällä kertaa virkattu Novitan virkkauslangasta, joka on hieman paksumpaa ja huomattavasti parempi näihin koruihin verrattuna rannerenkaissa käyttämäni vanhaan ohueen virkkauslankaan. Kukkien keskelle ompelin pienet valkoiset lasihelmet (alla olevasta kuvasta näkyy paremmin). Kukkien lisäksi ryhmittelin pieniä ja suuria lasihelmiä myös vaijeriin. Itse tästä kaulakorusta kyllä kovasti tykkään. :)


Löysin viime viikolla suloisen peltiastian läheisestä kukkakaupasta, joka oli ihan pakko saada, ja tässä se myös uudemman kerran paremmin esiteltynä rakastamieni helmililjojen kera. Tulppaaneja ja muita kukkia on  viime viikkoina kyllä tullut hankittua harvase päivä piristykseksi, kun siihen hetkeen, että pääsee nauttimaan mm. helmililjoista ulkosalla taitaapi vielä tovi mennä.


Alla lisäksi vielä pieni kurkistus viikonlopun entisöintikurssin työn tuloksiin. Kaappi on nyt liimattu kokoon, vanhat naulanreiät meikattu puutapeilla piiloon ja pinnassa on ensimmäinen vernissapohjainen perinnemaalikerros, vaikkakin laikukas sellainen kuten kuvasta näkyy. Eli kaappi vaatii vielä 1-2 maalikerrosta, jotta lopputuloksesta tulisi tasainen. Seuraavaa kerrosta pääsen maalaamaan muutaman päivän päästä ja toivottavasti saan työn päätökseen ensi viikon aikana ja kaapin käyttö- ja esittelykuntoon.

Aurinkoista tulevaa viikkoa toivoen ja toivotellen,

Pirjo

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti