Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Herkkiä kukkakoruja


Kävin viime keväänä korukurssilla opettelemassa korujen tekemisen perusniksejä. Silloin into tosin jäi siihen lähinnä muiden kiireiden takia, mutta nyt sain vihdoin hankittua tarpeelliset pihdit jne korujen kokoamista varten ja tässä pari kuvaa ensimmäisistä kokeiluistani.


Idea virkattujen kukkien ja helmien yhdistelmään lähti jostain norjalaisesta blogista, jossa oli tehty virkattu sormus ja yhdistetty siihen helmiä. Ajatus nimenomaan kukkien virkkaamisesta koruihin tuli puolestaan ihan omasta päästä, mutta saman idean ovat varmasti muutkin aiemmin keksineet. Virkkaustaitoni ei valitettavasti ole parhain mahdollinen, mutta löysin Drops Design –sivustolta onneksi ohjeen näille pienille kukkasille. En sitten loppujen lopuksi kuitenkaan sitä orjallisesti seurannut, vaan virkkasin kukat kehittelemälläni omalla ohjeella, jotta sain kukkasista sopivan kokoisia.

Omasta mielestä näistä rannekoruista tuli herkän kauniita ja näistä huokuu myös mukavasti vanhan ajan henkeä. Kaulakorut ovat myös tulossa rannekoruille kaveriksi, kunhan ehdin vaan riittävästi kukkasia virkkaamaan. Pistän nekin sitten tänne näytille myöhemmin.

Aurinkoista viikkoa (toivottavasti) toivotellen,
Pirjo

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti