Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Neulottu tyynypäällinen matonkuteesta


Blogin päivittämisestä onkin vierähtänyt taas tovi, kun en ole saanut mitään käsityöprojekteja viime aikoina valmiiksi asti. Nyt kuitenkin valmistui yllä oleva tyynypäällinen Kauhavan Kangas-Aitan Eko-ontelokuteesta parvekkeen somisteeksi. Tykkään kyllä kovasti tyynypäällisen hieman rouheasta olemuksesta ja olen aika tyytyväinen sekä ideaan että lopputulokseen.

Tyynyä oli tosin aikas raskas neuloa paksusta kuteesta ja nro 15 puikoilla, mutta onneksi päällinen valmistui joutuisasti. Aina oikein -neuleella tehtynä päällinen olisi voinut olla helpompi neuloa, nurjan neulominen kun tuntui ainakin omasta mielestä aika nurjalta tällä materiaalilla ;). Trikookude voisi myös joustavuutensa takia olla helpompaa neuloa, mutta halusin tasaisen paksun kuteen, jotta lopputuloksestakin tulisi ainakin suhtkoht tasainen. Kuteen hankin taas Taito Shop Helskystä. Hinta oli 13 euroa kilo ja kudetta jäi kilon vyyhdistä vielä muutama sata grammaa jäljelle muihin projekteihin.
Suunnittelin myös tekeväni samaisesta materiaalista tyynynpäälliset vanhoille lattiatyynyille, mutta tyynyistä taitaisi tulla liian painavat käsitellä, joten täytyypä pähkäillä jokin muu ratkaisu niille. 

Aurinkoista viikon jatkoa toivotellen,

Pirjo

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti