Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

lauantai 2. lokakuuta 2010

Vielä yksi virkattu matto


Eli tällaista mattoa aloitin tekemään jo kesällä, mutta jäipä sitten kesken kuteen loputtua harmittavasti viime metreillä pitsireunusta virkatessa. Nyt sain vihdoin hankittua kudetta lisää ja tässäpä matto esitteillä. Kuteena on Kauhavan Kangas-Aitan Eko-ontelokude (kuten neulomissani tyynynpäällisissä alkukesästä). Lisäkuteen ostin tällä kertaa lankaliike Menitasta, josta kudetta saa mukavaan hintaan eli 9 euroa kilo. Maton mallin olen muuten kopioinut vanhasta pienestä pitsiliinasta pienin muokkauksin. Ihan hauskan näköinenhän tästä ja tuli. Trikookuteesta virkkaaminen tuntui tosin mukavammalta ja trikoosta virkatut matot tuntuvat myös mukavammilta jalan alla.

Pientä syysväsyä on täällä ilmassa auringonpaisteesta huolimatta. Opinnot ovat nimittäin kovin intensiivisessä vaiheessa ja viimeinen kuukausi tuntuu puolen vuoden mittaiselta, kun on niin paljon tapahtunut ja tullut tehtyä (opiskelen siis aineenopettajaksi tämän talven). Eipä toisaalta auta valittaa, kun on tällaisen mahdollisuuden saanut.    

Vieläköhän sitä saisi viimeisteltyä ne keskeneräiset tuolinpäälliset viikonlopun aikana. Energistä viikonlopun jatkoa toivotellen,

Pirjo :)

1 kommentti :

  1. Aivan ihana matto! Tuollaisen haluaisin itsellenikin.

    VastaaPoista