Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

torstai 23. joulukuuta 2010

Tunnelmallista joulua!


On aika aloittaa joulun vietto. Tässäpä siis jouluinen tervehdykseni muutamin kuvin. Paljon en kotiin joulua ole laitellut, koska kotosalla ei tule paljon oltua, mutta jotain pientä siis kuitenkin. 

Tänä jouluna hurahdin mm. näihin Mailegin ihastuttaviin joulutonttuihin. Tämän tontun sylissä on Hyvää Joulua -koristesydän, joita tein joulumyyjäisiin muutamasta erilaisesta kankaasta. Norjalaisen Hespen blogista opin, että leimailla voi myös kankaille, ja loput ohjeet ja tarvikkeet sain Sinellistä. Kuvasta ei kovin hyvin ota selvää tekstistä, mutta se on siis aplikoitu kiinni sydämeen. 
Koiramäen pajutallilta ostin myös mm. nepalilaista käsin tehtyä paperia nuottikuviolla. Ihana paikka muuten se pajutalli kaikille maalaisromanttisen tyylin rakastajille, kiitokset vielä Päiville seurasta ja paikan vinkkamisesta, jos satut täällä pistäytymään! Koristelin nuottipaperilla kynttilöitä (joista toki täytyy ottaa kääre pois niiden enemmän palettua) ja tein pienen suloisen vanhanaikaisen tötterön, jonka voi myös ripustaa kuuseen. Tein ensin tötterön kartongista, jonka päällystin nuottipaperilla ja tötterön sisälle laitoin kanelilta tuoksuvan jouluisen tuoksupussin.

Tunnelmallista ja leppoisaa joulua tänne pyhien aikaan eksyville toivotellen,

Pirjo :)   

2 kommenttia :

  1. Myös sinulle leppoisaa ja tunnelmallista Joulua.

    Täällä ihastuttiin myös Nisse-tonttuihin,kun ensimmäiset sain tällä viikolla.

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää ja onnellista Joulua!

    VastaaPoista