Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Love-tyyny


Olen jo pidempään pyöritellyt päässäni sisustustyynyn tekemistä tekstillä LOVE ja tässä tämä pyörittelyn lopputulos vihdoin valmiina ja juuri sopivasti ystävänpäivän korvilla. Löysin nimittäin äitini varastoista hänen nypläämänsä keltaisen pitsiliinan, joka on aikoinaan toiminut kynttilänjalan koristeena ja kyseisestä liinasta sai mielestäni oivan O-kirjaimen aplikoitujen kirjainten seuraksi. Hieman mietin tekstien HOME ja LOVE välillä, mutta rakkaus vei tietenkin voiton :). 

Kirjainmallit on ensin tehty wordilla ja sen jälkeen leikattu kankaasta ja aplikoitu koneen aplikointiompeleella. Kirjainten ja pohjakankaan välissä on kaksipuoleinen tuki-/liimakangas. Tyynynpäällisessä on hyödynnetty vanhoja kankaita, lukuunottamatta L- ja V-kirjainta, joiden kankaat ovat tänä keväänä Eurokankaan valikoimiin tulleita kauniita, värivoimaisia Amy Butlerin printtejä. Suunnittelijan kotisivulta eli täältä löytyy muuten inspiraation lisäksi joukko ompelu- ja askarteluohjeita eli kannattaa käydä katsomassa. Suuri Käsityö -lehden viimeisessä numerossa näytti myös olevan joukko Amy Butlerin kankaista tehtyjä ohjeita.

Tyynyn takapuolelle kiinnitin vanhan pitsinjämän koristeeksi "läppään", eli tyyny on siis pujotettavaa mallia. Mukavan pirteä ja keväinenhän tyynynpäällisestä tuli, aplikoidut kirjaimet olisin tosin voinut tehdä hieman paksummiksi, mutta hyvä näinkin.


Huomenna siis vietetään ystävänpäivää ja on aika muistaa läheisiään. Toivottavasti muistamme myös pysähtyä hetkeksi aidosti kohtaamaan meille tärkeät ihmiset lahjojen ja korttien lisäksi. Omassa elämässä olen kuitenkin viime aikoina enemmän pohtinut sitä, miten olla parempi ystävä itselleen. Lähinnä on täytynyt miettiä omien rajojen kiinni pitämisen tärkeyttä, josta sain alkuvuodesta hyvän muistutuksen. Ylivastuullisuus ja ylikiltteys kun pukkaa aina välillä päälle ja sehän ei ole tietenkään johtanut muuhun kuin ongelmiin. Miksei sitä voisi myös pyhittää oman itsensä rakastamiselle päivää vuodessa muistuttamaan meitä kaiken kiireen ja hötkyilyn keskellä hiljentymisen sekä oman sisimmän kuuntelun merkityksestä.    

Ja tervetuloa Maarit blogia seuraamaan!

Suloista sunnuntai-iltaa (sattuu olemaan Sulon päiväkin :)) ja ihanaa ystävänpäivää toivotellen,

Pirjo

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti