Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lukukaveri
Pitkästä aikaa surffailin viikonloppuna pidemmän aikaa netissä etsien uusia ideoita ja ohjeita. Törmäsin mm. ruotsalaiseen sivustoon Mönsterarkivet, josta löytyy kootusti koko joukko eri maalaisten bloggaajien hienoja käsityöohjeita. Samalla löytyi myös hauska Virkverket-blogi, jossa blogin taitava pitäjä esittelee virkkauksiaan, eri toten virkattuja pehmoeläimiä. Blogista löytyi myös yllä olevan suloisen kirjanmerkin ohje, eli tarkemmin sanottuna täältä. Tämä kaveri pääseekin suoraan ahkeraan käyttöön, opinnoissa kun on vino pino kirjoja kahlattavana läpi lähiviikkoina.

Mukavaa viikkoa toivotellen,

Pirjo :)   

7 kommenttia :

 1. Kiitos, Pirjo, oli kiva kun olit käynyt meillä:) Hauska vinkki - meidän naiset ovat kovia virkkaajia, täytyy tallentaa tämä linkki!

  VastaaPoista
 2. Tack för kommentar! Kiitos kommenteista!

  Ja Maarit, tulen varmasti toistekin "käymään teillä" Pellas Lotshemmanissa ja toivottavasti muutkin löytävät teille tiensä :).

  Nämä kirjanmerkit saavat kyllä hyvälle tuulelle ja ovat myös helppoja virkata. Pari tuntia meni ensimmäisen tekemiseen (jouduin tosin välillä googlaamaan mitä ruotsinkieliset silmukkalyhenteet on suomeksi kun harvemmin tulee ruotsiksi virkattua).

  VastaaPoista
 3. Voinko laittaa yhden lukukaverin tilaukseen?
  t. Tuovi

  VastaaPoista
 4. Totta kai voit laittaa lukukaverin tilaukseen :). Ja jos siulla on väritoiveita niin laita viestiä.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hauska kaveri.

  Pitääkin käydä katsomassa nuo linkit.

  Mukavaa maaliskuuta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin, oikein ihanaa ja toivottavasti keväistä maaliskuuta! :)

  VastaaPoista