Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kauluri isoäidinneliöistä


Voi kun on mennyt pitkä aika siitä kun olen viimeksi tänne mitään päivittänyt. Opinnot vievät tällä hetkellä valtaosan ajasta ja käsitöiden tekemiselle sekä etenkin blogin päivittämiselle on ollut valitettavan vähän aikaa. Pikku hiljaa ollaan kuitenkin onneksi loppusuoralla opintojen kanssa. Isoäidinneliöitä olen virkkailut ja muutakin on työn alla. Helmikuussa aloittamani peitto valmistuu pikku hiljaa ja innostuin näistä neliöistä virkkaamaan myös tällaisen neulekaulurin. Lankana kaulurissa on Novitan uutuuslanka Miami. Tykkäilen itse tästä kaulurista kyllä kovasti.


Ja sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat! Välkomna nya läsare!

Tänkte börja skriva några rader på svenska i slutet av varje inlägg. Norska kan jag tyvärr inte skriva. Jag har haft bråttom med studierna under de senaste veckorna och har inte hunnit pyssla så mycket eller uppdatera bloggen, tyvärr. I maj är jag förhoppningsvis färdig med studierna (blir ämneslärare) och har mer tid igen. Mormorsrutor har jag dock virkat. Pläden som jag började i februari är till hälften färdig och jag gjorde också en sådan här halsvärmare av rutorna.

Mukavaa viikon jatkoa toivotellen / Ha det så gott,

Pirjo    

7 kommenttia :

 1. Isoäidin neliöistä saa aikaan monenlaista.

  Upea kauluri,ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava tuo kauluri! Pitkästä aikaa kävin vilkaisemassa mitä upeita juttuja olet saanut aikaiseksi ja taas täytyy vain huokaista että kaikkea ihanaa... saisinpa joskus itse aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. No voi kiitos! :) Tästä kaulurista tykkään itsekin kovasti ja tuli sitä keväällä paljon pidettyä.

  Kuulin, että olet siirtymässä uuteen asemapaikkaan. Onnea uusiin tehtäviin ja haasteisiin, jos vaikka satut tämän lukemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin kaunis että melkein itkettää! :O
  Noita kun ei löydy MISTÄÄN kaupoista ja jos harvoin löytää niin tietenkin väärä väri. :D
  Musta ei käsityöihmistä saa tekemälläkään joten turha haaveilla tekevänsä itse! :D
  Jos joskus alat myymään töitäsi niin olen heti kiinnostunut! Tai jos joku tietää kaupan jossa noin ihanalla värityksellä myydään pientä peittoa! :)

  VastaaPoista
 5. No voi kiitos! Tulipa hyvä mieli :). Jos tällaisen kaulurin haluat tai pienen peiton, niin voit toki sellaisen minulta tilata hyvinkin kohtuulliseen hintaan ja sinulle mieluisilla väreillä. S-postiosoite löytyy oikeasta palkista.

  Haaveenahan minulla on perustaa oma pieni toiminimi ja myydä omia käsitöitäni muun työn ohella, mutta ainakin jonkin aikaa vielä menee ennen kuin pääsen niin pitkälle.

  VastaaPoista
 6. Voi että! IHANAA! :)
  Laitan mailia!

  VastaaPoista