Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kevätkukkasia ja isoäidinneliöitäOi miten ihana sää on hellinyt meitä pääsiäisenä. Sisätiloihinkin piti siis saada hieman kevään tuntua. Kuivattujen pellavien tilalle koriin ostin krysanteemeja ja yöpöydälle suosikkejani helmililjoja pääsiäisten narsissien lisäksi.

Ihka ensimmäinen peittoni isoäidinneliöistä virkkautui valmiiksi pääsiäispyhinä. Peitosta tuli leveistä reunuksista huolimatta valitettavasti vaan liian pieni,  jotta se kelpaisi mukaan Marttojen ja Novitan maailman suurimpaan tilkkupeittoon. Kyllästyin peiton väreihin sen verran pahasti, että lisää palojakaan en enää jaksanut siihen virkkailla. Mutta kaipa peitto kuitenkin kelpaa lahjoitettavaksi eteen päin. Ihan kaunishan siitä kuitenkin tuli, tosin nämä kuvani eivät tee peitolle oikein oikeutta.  
Mukavaa viikkoa toivotellen / Ha det så gott,

Pirjo :)

Vädret har varit så fint att jag ville ha lite vårkänsla också inomhus och köpte mina favoritblommor. Pläden är också äntligen färdig. Tyvärr är den för liten för att duga till Marthaförbundets kampanj, men hoppas att den hittar en ny ägare i alla fall.

4 kommenttia :

 1. Ainakin on todella kaunis tämä peitto:)

  VastaaPoista
 2. Nyt onkin mukava laitella kevätkukkasia.Ihania kukkasia oletkin laitellut.

  Ja tuo peitto on upea.Myös värit on kauniit.Varmasti kelpaa kelle vaan,jos raaskit siitä luopua.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. No voi kiitos, kiitos :). Ehdin itse vaan jotenkin täysin kyllästyä peiton väreihin paloja pikku hiljaa kevään mittaan virkatessa, joten taidan olla turhan kriittinen. Jos peiton laittaisi kaappiin vähäksi aikaa niin näkisi peiton kenties taas uusin silmin.

  Lahjoituspeitoksi tämän olen alun perin ajatellut ja todennäköisesti kelpaa mukaan Marttojen kampanjan kautta eteen päin lahjoitettavaksi, vaikka ei sitten Marttojen maailman suurimpaan tilkkutäkkiin, koska palat ovat siihen liian pieniä. Itsellä on myös jo riittävän monta torkkupeittoa ja itse asiassa aloin jo virkkaamaan paloja uuteen värikkäämpään peittoon...

  Aurinkoista viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno peitto! Peitolle löytyy takuuvarmasti lahjoituskohde.

  VastaaPoista