Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Lapsuuden kuvamaisemaa


Olin lapsena innokas postimerkkien kerääjä. Kaikkea muutakin piti tosin keräillä, kuten tarroja, kiiltokuvia, ulkomaisia nukkeja ja joku kesä innostuin perhosista ja kaiken maailman muiden ötököiden keruusta. Postimerkkeilyyn sain tartunnan isoveljeltäni ja sain häneltä myös joukon postimerkkejä, joilla keräilyn aloittaa. Myöhemmin ostin merkkejä paikallisesta kirjakaupasta ja muistelisin niitä jostain postimerkkikerhosta tilanneenikin.

Näiden lapsuusmuistojen takia innostuin kuin näin näiden hauskojen lasinalusten ohjeen. Muistelisin, että tuo tsekkoslovakialainen vihreä merkki minulla oli itsellänikin. Ainakin se on ulkonäöltään kovin tuttu ja muistelisin niitä merkkejä olleen useampaa väriä (?) Täytyypä yrittää etsiä josko omat postimerkit olisivat jossain vielä tallella. 

Alusten ohjeen ja printattavat merkit löysin Design Sponge -sivustolta, eli tarkemmin täältä.  Siirsin tosin itse kuvat kankaalle Picture This -kuvansiirtoaineella ja ihan hyvin tuntui silläkin onnistuvan. Valitettavasti tulostin oli vaan hieman tehnyt suttua siniseen avaruusalusmerkkiin enkä sitä silloin tajunnut ja suttu siirtyi sitten tietenkin mukana. No, ehkäpä kokeilen vielä toisen kerran.

Aurinkoista sunnuntaita toivotellen / Soliga söndagshälsningar,

Pirjo  

Jag samlade frimärken som barn och blev därför förtjust i dessa roliga glasunderlägg. Instruktionerna finns på Design Sponge, närmare sagt här.

6 kommenttia :

 1. Kivat, pitäpä laittaa muistiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että myös tykkäsit! :)

  VastaaPoista
 3. Tuttuja merkkejä, kyllä ne varmaan ovat jossain tallessa vielä....

  VastaaPoista
 4. Toivotaan niin, mutta onpahan nyt sitten ainakin nämä merkit :).

  VastaaPoista