Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

KestohedelmäpussejaJa voihan näitä hedelmien lisäksi vihanneksillekin toki käyttää kauppareissulla ja näin ei kotiin turhaan keräänny kaupan pieniä muovipusseja. KOTOliving-sivustolta tämän vinkin toukokuussa bongasin. Tein pussukoita eri kokoisina äidin vanhasta 1970-luvun valoverhosta. Nopeita olivat tehdä, koska mitään huolitteluja ei tarvittu kankaan ollessa purkautumaton. Yhteen pussukkaan aplikoin myös omenan piristykseksi ja samalla se on hintatarran paikka. Hyvin lähtevät tarrat tosin irti valoverhokankaastakin. Painoa yhdellä pussilla on noin 10 grammaa eli muutama sentti tulee yleensä hedelmille ja vihanneksille lisähintaa, jos ei punnitse niitä ilman pussia.

Samalla ajattelin vinkata uudesta minua inspiroineesta sivustosta, nimittäin Sweet Paulin blogista ja nettilehdestä. Sweet Paul on Norjasta kotoisin oleva ja  nykyisin New Yorkissa asuva ruokastylisti ja lifestyle-ammattilainen. Blogissa ja lehdessä on ruokaohjeiden lisäksi askartelu- ja tuunausvinkkejä. Kannattaa käydä tutustumassa, jos ei vielä ole tuttu! 

Leppoisaa viikon jatkoa toivotellen,

Pirjo :)  

Nu behöver jag inte längre bära alla små plastpåsar hem när jag handlar frukt och grönsaker i mataffären. Har nämligen sytt mer ekologiska tygpåsar av en gammal gardin. Idén fick jag från KOTOliving. Har också hittat en ny inspirationskälla på nätet, nämligen Sweet Pauls blogg och nättidskrift. Lönar sig att ta en titt på hans blogg om du inte gjort det redan. 

Hoppas att du har en härlig vecka!  

2 kommenttia :

  1. Onpa kivat pussukat! Oon jo varannut kankaat vastaavaan projektiin, mutta en oo saanut vielä ommeltua :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, nämä ovat kyllä olleet käytössä oivalliset. Ja tuttu tunne, että kankaita/lankoja projekteihin on tullut ostettua, mutta tekeminen meinaa välillä viivästyä...vuosia :).

    VastaaPoista