Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

maanantai 8. elokuuta 2011

Maailman suurimpaan tilkkutäkkiin
... on lähdössä nämä kaksi kesän aikana sekalaisista jämälangoista ja muutamasta uudesta seiskaveikan kerästä virkkautunutta pientä peittoa, eli kokoa 60 cm x 90 cm. Kysehän oli siis Novitan, Marttojen ja Tekstiilityönopettajien kampanjasta, jossa isoäidinneliöpeitoista kerätään maailman suurin tilkkupeitto ja sen jälkeen peitot menevät mm. Ensi- ja turvakoteihin. Toivottavasti näistä peitoista on iloa tuleville käyttäjilleen. Keväällähän tein jo yhden peiton, mutta se ei kokonsa puolesta sopinut kampanjapeittojen mittoihin, joten se löysi uuden kodin uuden Martta-yhdistyksemme tapahtuman arpajaisten kautta. Tarkemmat tiedot kampanjasta löytyvät mm. Marttojen kotisivulta.

Oikein ihanaa viikkoa toivotellen / Ha en underbar vecka,

Pirjo :)

Jag har virkat de här två pläderna under sommaren och ska nu skicka dem till "Världens största lapptäcke". Det är fråga om en välgörenhetskampanj som vi har på gång i Finland. Det virkas små lapptäcken som sedan sammanfogas till ett stort täcke för att komma med i Guinness rekordbok i början av oktober. Efter jippot delas täcken bl.a. till skyddshem.  

4 kommenttia :

 1. Oletpa ollut ahkera! Minä olen saanut koottua yhdistyksemme peiton mutta toisen peiton palat odottavat päättelemistä ja kokoamista.

  VastaaPoista
 2. No joo, pari pitkää iltaa (tai taisi olla yötä) meni näitä kootessa, mutta aattelin kerrankin välttää sen, että tulee kampanjan loppumetreillä kiirus.

  Ihana, että meiän yhteinen peitto on ja koossa :). Oiskohan siulla siitä kuvaa tai tuotko sen ekaan Marttailtaan niin saahaan kuva siitä talteen.

  Terveisin joku jolla on hieman huono omatunto y-tunnuksen hoitamisesta.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ihania virkkauksia!

  Löysin sattumalta blogisi ja tykästyin, joten jäin lukijaksi:)
  -sellariina-

  VastaaPoista
 4. No voi kiitos ja kiva, että tulit blogia lukemaan!

  Virkkaus on kyllä viime aikoina ollut ihan ykkösjuttu omissa puuhasteluissa ja lisää on parhaillaan tekeillä.

  VastaaPoista