Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

tiistai 22. marraskuuta 2011

Pitkästä aikaaOnpa taas vierähtänyt pitkä aika siitä kun viimeksi mitään julkaisin, mutta tässä nyt sitten vihdoin muutamia pieniä tekeleitä. Syksy on mennyt uutta open ammattia opetellessa ja miettiessä mihin suuntaan sitä oikein lähtisi. Käsitöitä on toki tullut puuhattua koko ajan mutta hitaaseen tahtiin. Näin marraskuussa sitä on erityisesti kaivannut voimakkaita värejä, joten kaivoin esille skräppipaperit ja olen useampana iltana rentoutunut väsäämällä näitä paperitähtiä erivärisistä papereista. Pikku hiljaa värit sitten vaihtuu näissä jouluisemmiksi, vaikka sopisivathan nämäkin joulukuuseen. Ajattelin, että voisin kenties tehdä/viedä näitä myös tulevan sunnuntain joulumyyjäisiin myyntiin,  joihin olemme osallistumassa marttayhdistyksemme kanssa. 


Lupasin myös laitella tänne esille nämä lasipurnukoiden virkatut päälliset, joita piti kokeilla Dottie Angel -blogin innoittamana. Tulipa samalla jääkaapin perukat tyhjennettyä, kun ainakin minulla meinaavat jäädä aurinkokuivattujen tomaattien jämät jne sinne turhan pitkäksi aikaa... Samalla tuli tutuksi uusi kiva virkkauskuvio, jonkan nappasin Virkverket-blogista eli samaan silmukkaan on virkattuna yksi kiinteä silmukka ja pylväs jonka jälkeen hypätään yli yksi silmukka ja toistetaan samaa kuviota. Näissä purnukoissa on tarkoitus säilytellä lähinnä puikkoja ja koukkuja ja valkoinen toimii myös kivana kynttilälyhtynä, vaikka kuvio onkin aika tiivis.

Hiukan olen myös katsellut nettivinkkejä joulua silmällä pitäen. Sweet Paulilta on mm. ilmestynyt joulunumero, joka löytyy täältä ja törmäsin myös nettilehteen nimeltä Inspired Ideas. Tämän joulun numero on maksullinen, mutta itse löysin myös monta ihanaa projektia viime joulun lehdestä, joka löytyy puolestaan tästä. Ihastuin myös Mollie Makes -lehteen, jota näyttäisi nyt saavan lähimarketin lehtihyllystäkin. Lehden blogi monine ideoineen löytyypi muuten täältä

Ja mukava, että tänne on löytänyt myös tiensä uusia lukijoita. Ihanaa, että olette tulleet mukaan! :)

Inspiroivaa viikon jatkoa toivotellen, / Kram,

Pirjo

Länge sen sist men nu är jag tillbaka. Hösten har gått snabbt när jag försökt lära mig mitt nya jobb som lärare och samtidigt fundera på vart jag ska i livet. Har pysslat ett och annat, men gjort färdigt endast sådana här papperstjärnor i olika färger. Har också virkat "täcken" till gamla glasburkar efter att ha sett sådana här i Dottie Angels härliga blogg.

Julen närmar sig också och det är dags att leta efter inspiration. På webben hittade jag bl a e-tidningen Inspired Ideas. Jag blev också förtjust i tidskriften Mollie Makes och du hittar länken till tidskriftens blogg ovan.

6 kommenttia :

 1. Nuo tähdet on kauniita.Ja kauniin värisiä.

  Ja kauniita on myös purkit.Tuo pitää ehdottomasti toteuttaa itsekin.

  Kiitos linkeistä.Innolla painun kokeilemaan niitä.

  Mukavaa loppuviikkoa

  VastaaPoista
 2. Ihania tähtiä! Onko sinulla niihin ohjetta?

  VastaaPoista
 3. Ihanat tähdet, ohjetta minäkin kaipailen...

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos :), oon kyllä näihin tähtösiin ja kovin ihastunut ja koko ajan löytyy uusia ihania skräppipapereita joista näitä väsäillä.

  Yritän saada jonkinlaisen ohjeen loppuviikon aikana tänne esille.

  VastaaPoista
 5. Kiitos noiden purkkien päällisten ohjeesta. Aion kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun jätit kommentin, ja mukava että ohjeesta/vinkistä on hyötyä. Kivoja purkkeja kyllä ovat, olen itse kovasti niistä tykännyt.

  VastaaPoista