Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

lauantai 11. helmikuuta 2012

KeskeneräisyyksiäPikaiset heipat muutamien keskeneräisten koukutusten kera. Jokin uusi hakee muotoaan päässä ja elämässä ja jonkinlainen tulppa on siksi tällä hetkellä bloggaamisen ja käsitöidenkin kanssa. Useampi virkkailu on meneillään, käyvät välillä vuorotellen tuumaustauolla ja palaavat sitten taas idean selkiydyttyä koukulle. Palailen myöhemmin valmiiden virkkailujen kanssa, joten mennään nyt vain muutamalla kuvalla ja linkeillä.

Inspiraatio yläkuvan kaulaliinaan tuli täältä ja täältä. Tää on muuten ja ihana virkkausblogi. Ja virkatun perhosen ohje löytyy puolestaan täältä.

En snabb hälsning med några virkningar. Något nytt letar efter sin form i huvudet och livet och därför känns det svårt att blogga. Har flera projekt på gång som kräver funderingspauser och efter att idén har klarnat i huvudet fortsätter jag jobba med dem igen. Jag återkommer senare med färdiga produkter och längre förklaringar och därför bara några bilder och länkar denna gång. 

Inspirationen till halsduken ovan kom härifrån och härifrån. Den här bloggen är förresten också härlig och jätteinspirerande. Och mönstret för den virkade fjärilen nedan finns här.

Mukavaa viikonlopun jatkoa / Trevlig fortsättning på veckoslutet

Pirjo :)

6 kommenttia :

 1. Aivan ihania keskeneräisiä.

  Tuo kaulaliina kyllä on niin upea.että taidan jättää omat työni keskeneräiseksi ja aloittaa uuden virkkauksen.Mahtavat värit.

  Sinnekin mukavat viikonlopun jatkot.Täällä mennään iltavuorossa töissä koko viikonlopu.

  VastaaPoista
 2. Ihania virkkauksia! :) Kaulahuivin värit ja malli on niin kauniita!

  VastaaPoista
 3. Itsellekin seilailu useamman käsityön välillä ennen suurta inspiraatiota on tuttua. Siksi täytyy olla näitä helppoja välikäsitöitä, joihin voi palata tyydyttämään käsillätekemistä. Kaunista tulee!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos kommenteistanne! :)

  Kaulaliinaa eli isoäidinraitaa on kyllä ollut aivan ihana virkata, sen kun virkkailee vain kauniita sävyjä perä perää. Tosin mitä nyt on taas kauhea kasa langanpäitä pääteltävänä, mutta niinhän se on neliöissäkin.

  VastaaPoista
 5. Mikä tuo ihana kahvikuppi on ihanan kaulahuivin vieressä?

  VastaaPoista
 6. Kuppi on Rörstrandin Mon Amie -sarjaa, johon olen aivan ihastunut. Valitettavasti sarjaa on huonosti saatavilla Suomessa, mutta ainakin Stokkalta löytyy.

  VastaaPoista