Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Harlekiinilapasten kuvio


Lupasin laittaa tämän lapasten harlekiinikuvion tänne blogiin esille ja se löytyy nyt alta kaavakuvana. Kuvio on siis kuudella jaollinen ja sinänsä mukava, että joka neljäs kierros tehdään yhdellä värillä ja langanjuoksutkin jäävät mukavan lyhyiksi. Kuviotahan voi myös tehdä suuremmaksi. Laitoin esim. nämä alakuvan villasukat alulle, joissa kuvio on kaksi kierrosta korkeampi ja kaksi silmukkaa leveämpi eli kahdeksalla jaollinen. 


Luulisin, että tämä kuvio on sen verran perinteinen, että sitä ovat monet ennen minua tehneet. Uskaltaudun tämän tänne laittamaan, kun en googlailun jälkeen kuviota löytänyt mistään neulekaaviona tai valmiina käsityönä.


Toivottavasti tästä on iloa!

Sunnuntaiterveisin,

Pirjo :-)

Här ovan finns harlekinmönstret som jag lovade dela här på bloggen. Det är också enkelt att göra mönstret större, dvs. göra den t.ex. två maskor bredare och högre. Jag har börjat sticka yllestrumpor med detta större mönster som du ser i den andra bilden ovan. Mönstret har säkert använts tidigare, men eftersom jag inte har hittat det någonstans, vågar jag dela det här. Hoppas att detta är till glädje!

4 kommenttia :

  1. Hienoa =) Mulla onkin intoa aloittaa kirjoneulelapasten neulominen ja tämä kuvio pääse kyllä puikoille.

    VastaaPoista
  2. Kauniit lapaset. kiitos ohjeesta,tuollaiset lapaset pitää ehdottomasti tehdä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla että tästä on muillekin iloa! :)

    VastaaPoista