Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Hyvää syksyä meille!


Puuvillalangat ovat vaihtuneet villalankoihin ja pastellisävyt voimakkaampiin väreihin, mutta muutoin mennään näköjään samoilla linjoilla kuin kesäkäsitöissäkin. Tyynynpäällistä yritän tästä tehdä, mutta vielä pitäisi kahteen kuvioon värit miettiä. Lankoina olen käyttänyt Novitan Nallea, Gjestalin Maijaa ja kuulas vaalean persikan sävy on Dalen Lerkeä.

Tai no, aloitin yllä olevan tyynynpäällisen virkkaamisen tänä viikonloppuna ihan vaan viivytelläkseni ompelutöitä. Alla kun on toinen tyynynpäällinen tulossa, joka on ompelukoneen käsittelyä vaille valmis. Mutta kun en vaan nykyisin meinaa sitä Husqvarnaa saada millään otettua esille. Sen verran palavasti haluan nämä kuitenkin valmiiksi ja toisen puolen virkkaaminen yksivärisellä langalla innostaa vielä vähemmän kuin ompeleminen, että eivätköhän nämä tästä pikapuoliin valmistu.


Oikeasti tulin vain toivottelemaan hyvää syksyn ja syyskuun alkua. Nyt alkaa - tai on jo alkanut - omalla kohdalla se mieluisin käsityöaika vuodesta, jolloin syntyy myös parhaimmat ideat kesän levon jälkeen. Mitenkäs on sinulla?

Luovuudeniloa toivotellen,

Pirjo 

Above a sneak peak to pillows I am crocheting at the moment. It is time to change cotton yarns to wool yarns and light colours to deeper ones and welcome autumn, my favourite time of the year when it comes to crafting. I always get my best craft ideas this time of the year, do you feel the same? Wishing you a happy and creative autumn!

And yes, I decided to start writing a few words in English instead of Swedish at the end of the post, because I've gladly noticed that this blog has some readers outside the Nordic region. Autumn is traditionally a time for new beginnings so let this be one of them in this little creative space of mine.  

6 kommenttia :

 1. Näyttää ihan tajuttoman hienolta <3

  VastaaPoista
 2. I`m Norwegian and do not understand a word of what you`re writing, but I enjoy looking at the pictures of all the nice things you make.

  Have a good week!

  June

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita! Ihania nuo salmiakkikuviot. Ompeleminen on joskus vaikea aloittaa vaikka mulla on ompelukone koko ajan työhuoneen pöydällä!

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos teille kommenteistanne! Thank you for your lovely comments!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, joo tuli tosiaan aika värikkäät. Pitää yrittää saada valmiit versiot tänne kuvattua, on taas tullut turhan pitkä paussi blogin kanssa.

  VastaaPoista