Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kesäfiilis - Summer feeling


Muutamia kuvia viikon varrelta, ihan on jo kesäfiilis auringon paistellessa ja puiden ja maan kukkiessa. Kesähattu sai uuden virkatun nauhan ja kesäkukat ovat myös mietinnässä. Ohjeiden kirjoitusurakka on parhaillaan myös meneillään ja alla oleva kuva onkin yhden ohjeen mallikappale. Sen väriyhdistelmä miellyttää tällä hetkellä silmää, taitavat olla Marokon mausteisia ja auringonpolttamia sävyjä. Marokkolaisia lankoja en aikomuksesta huolimatta vielä tällä viikolla ehtinyt testaamaan, vaan Catania on tässä työssä lankana.

Kävin myös kuuntelemassa Marttojen ja WSOY:n järjestämässä illassa kevään kirjauutuuksista käsitöihin ja ruokaan liittyen ja samalla saimme kuulla hieman viiden naisen tiestä. Mukana oli mm. Virpi Siira kertomassa kirjojensa syntyprosessista. Samalla saimme illan lopuksi pienen katsauksen Novitan tuleviin syksyn lankoihin. Omaan silmään pistivät tulossa olevat Nordic wool ja Alpaca wool -langat ja Pohjoismaista inspiraatiota saaneet ohjeet.    

Some pictures from this week, I have been having a summer feeling when the sun has been shining and trees are in bloom. Summer hat got a new ribbon and I am thinking about what flowers to buy to the balcony. I have also been writing down patterns and the picture below is one of them. That color combination is very pleasing to my eye at the moment. I guess the colors are inspired by the sun burned and spicy colors of Marrakesh.  


Oikein hyvää äitienpäivää ja alkavaa viiikkoa toivotellen, / Happy Mother's Day and the week to come!


Pirjo

2 kommenttia :

  1. Ompa miellyttävää nähtävää, kivat yhdistelmät.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja mukava kun löysit tänne blogiin!

    VastaaPoista