Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

torstai 13. elokuuta 2015

Kasvitieteellinen puutarha ja vihreän sävyjä - Botanical garden and shades of greenJatketaan retkeilyä vielä toisen postauksen verran. Pieni keidas muistettavaksi  ja nautittavaksi marraskuun saapuessa tännekin kuvina tallennettuna. Tänä kesänä ei ole tullut kummempia reissuja tehtyä, ainoastaan pieniä päivänmittaisia, mutta syksyllä sitten taas.

Let us go for another trip. A little oasis at the center of Helsinki to remember and to learn about plants when November comes.Koukullakin on vihreitä sävyjä. Tästä mallista on tainnut tulla minulle vähän kuin isoäidinneliö, eli pieniä pussukoita syntyy sen kummemmin ajattelematta jämälangoista ja tuoreiltakin keriltä. Kuvan kirja on mainio Fine Little Dayn kirja, käsittääkseni tulossa englanniksi myös pian. Helmetin kautta näyttää myös olevan saatavilla lainattavaksi. Itse olen tästä kirjasta, sen teksteistä ja kuvien tunnelmista tykännyt kovasti.

Some green shades on my hook as well. This pattern has become like granny square for me, I make these little purses without much thinking. Book above is the lovely book from Fine Little Day. Remember hearing somewhere that it is coming soon in English as well. I have really enjoyed the pictures, texts and the feeling of the book. 

Aurinkoista torstaita toivotellen, / Wishing you a lovely Thursday!

Pirjo


4 kommenttia :

 1. Tuo puutarha on minunkin lempipaikkoja.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä ihana, itse vasta löysin sen heinäkuussa. En ymmärrä miten en ole aiemmin tajunnut, mutta hyvä että nyt sentään niin ensi talvena tie vie sinne varmasti useamman kerran nauttimaan palmuista ja vehreydestä.

  VastaaPoista
 3. uskomatonta kyllä mutten ikinä ole käynyt kasvitieteellisessä... pitäisi varmaan kyllä käydä. Näyttää upealta. Muuten: tuo timangien virkkuu ON koukuttavaa: olen tehnyt aurinkolasikotelon, ja tyynyynpäällisen ja nyt seuraavaksi vähän vielä tekniikkaa modaten penaali.... kiitos kun pääsin testailemaan ohjetta!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla siusta! Minäkin kasvitieteellisen tosiaan nyt vasta löysin, ohi olen vaan aina tähän asti posottanut. Suosittelen kyllä käymään, ja käsittääkseni sieltä yliopistolaiset saa sisäänpääsymaksusta alennusta, minäkin tuntiopena sain puhuttua pari euroa lipun hinnasta pois ;-).

  Ja ihana kuulla, että olet tykästynyt virkkaamaan timantteja! Haluan ehdottomasti nähdä mitä olet tehnyt! Miun on jo pitkään pitänyt laittaa siulle sähköpostia, mutta näissä yrityskuvioiden pohtimisessa ja ihan vaan rohkeuden keräämisessä on miulla mennyt aikaa.

  VastaaPoista