Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

maanantai 21. syyskuuta 2015

Blogin uusi ulkoasu - New layout in the blog


Blogini on siis saanut uuden ja kivemman ulkoasun. Viihdyn hyvin sinisen kanssa ja en siihen sävyyn koskaan kyllästy, joten ihan on oman oloinen ulkoasu. Opin jonkin aikaa sitten mainiosta byHaafner-virkkausblogista, että Bloggerin blogiin voi ostaa tällaisiakin muutoksia ja pienellä budjetilla. Muutama ilta meni muutosta tehdessä ja nyt on tietysti sitten vielä kaikenlaista pientä järjestelemistä ja päivittämistä täällä tehtävänä. 

Mielellään olisin tietenkin käyttänyt kotimaista osaamista, mutta kun en tiennyt mistä sellaista etsiä, niin päädyin sitten kannattamaan aloittelevaa luovan alan yrittäjää Madeline Clinea Yhdysvalloista. Voin lämpimästi suositella Maddien palveluksia, hän oli todella nopea ja luotettava ja teki muutokset blogiini itse sen sijaan, että minun olisi tarvinnut opetella mitään asentamaan. Etsyssä muiden myyjien blogipohjia selatessani ja niiden demo-versioille klikatessani jostain yritti koneelle myös asentua haittaohjelma, joten pieni varovaisuus oli paikallaan.     

I decided to freshen up this little blog of mine with a new layout. Blue is one of the colors I never get bored with, so I decided to go with it and now I am happy with the end result. I didn't know that it is possible to buy a new layout with a small budget before I learned about it in the excellent crochet blog byHaafner. Layout is made by designer Maddie Cline. She was very quick and trustworthy and I can warmly recommend her services if you want to freshen up the layout in your Blogger-blog. Before purchase I also went through many templates from different designers on Etsy, but unfortunately some virus program tried to install itself to my computer when I checked demo versions from some other designers and companies. So I guess it is good to be a bit careful. Maddie also made the changes herself so I didn't have to learn to install the new layout. Simple and safe for me!    


Samalla pari kuvaa timanttien koristamasta viirinauhasta. Nämä on siis tehty peruskuviota varioimalla ja ilmainen ohje peruskuviollehan on ladattavissa Ravelry-kaupassani. Lankana käytin Schachenmayrin Cataniaa ja koukkua 2,5. 

At the same time a couple of pics of a crocheted bunting with diamonds and different variations of the basic diamond pattern. Free pattern for the basic pattern can be found on Ravelry in my shop. Yarn is Schachenmayr Catania and I used hook size 2.5.

Mukavaa syyskuista viikkoa toivotellen, / Wishing you a lovely September week,

Pirjo

4 kommenttia :

 1. Kivan pirteä uusi ulkonäkö!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle kommentistasi! :-)

  VastaaPoista
 3. ooh. Tyylikäs! sain muuten tällä sinun timangitekniikalla virkatun tyynyn vihdoin valmiiksi. Siitä tuli ihana (todella vaatimattomana sanoo hän.... ) päivitin juuri blogitukseen ja ravelryynkin. Ja törmäsin sinun harlekiini peitto-ohjeeseen ja o'ou. sellainen on pakko saada!! tosin ei varmaan mustavalkoisena mutta jonain väriräjähdyksenä varmaan taas;-)

  VastaaPoista
 4. Siitä siun tyynystä tuli kyllä tosi hieno, täytyy ittekin jossain välissä tehdä samankaltainen! Suuri kiitos kun jaoit sen blogissa ja Ravelryssäkin! Väreillä on kyllä niin ihana leikkiä. Miun tosin välillä pitää palata mustavalkoiseen ikään kuin levätäkseni hetken väreiltä ja sitten taas mennään. :-D

  VastaaPoista