Third image

Third image

First slide

First slide

Second image

Second image

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Timanttimaton ohje - Pattern for diamond rug


Updated/Päivitetty 15.8.2018

It has been time for a little treat, a piece of apple pie and favorite tea. Pattern for diamond rug - or harlequin rug - is finally finished. You can now find it now free of charge on my new blog over here. The pattern is available in English as a Adobe Spark Page. The pattern contains written pattern with pictures and a chart. Hope you enjoy the pattern and tapestry crochet technique!

On ollut aika pienelle herkkuhetkelle. Timanttimaton - tai harlekiinimaton - ohje on vihdoin valmis. Ohje on nyt saatavilla ilmaiseksi englanniksi uudessa blogissani täällä. Ohje sisältää kirjallisen ohjeen lisäksi selventäviä kuvia ja kaavion maton kuviosta. Toivottavasti ohjeesta ja tästä kirjovirkkaustekniikasta on iloa!

Pirjo

7 kommenttia :

 1. Mahtavaa <3 Tämä ohje täytyy saada, jos oppisin tuon mahtavan tekniikan vihdoin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos teille kommenteistanne ja tosi kiva kuulla, että timantit kiinnostaa! :-) Käännän siis ohjeen suomeksi, alustava versio onkin olemassa. Laitan tänne blogiin siitä sitten tiedon.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti matto! kunhan saan edes jotain nykyisiä projekteja valmiiksi niin testaan varmaan matonkin... :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ohjeesta! Ohutta ontelokudetta käyttämättömän saunan lauteiden alla jemmassa pussitolkulla, ne voisi kai upottaa tuollaiseen timanttimattoon? Taidan kuitenkin odottaa suomenkielistä ohjetta, olen vasta oppinut neulomaan enkuksi, joten virkatessa voi tulla timanttien sijasta kivenmurikoita.

  VastaaPoista
 5. Oi, kyllä! Ontelokude on tasaisena kuteena juuri hyvä tähän projektiin.

  Ja kyllä miekin olen tämän englannin kanssa taistellut ja taistelen edelleen. Ajatuksena on myös kokeilla yhtä tanskankielistä virkkausprojektia, mutta pääsee koukulle kun jaksan selvittää mitä lyhenteet, kuten hstgm ;-D on suomeksi. Vaikka ihanahan tämä netin mahdollistama kansallinen ja kansainvälinen käsityöyhteisö on, niin paljon inspistä, yhteisöllisyyttä ja lämminhenkisiä ihmisiä.

  VastaaPoista